• Drawtex┬«:
    Het eerste hydroconductieve wondverband!
    Bevordert wondbedpreparatie zonder nieuw weefsel te beschadigen.Drawtex

  • We Care, We Film,
    We Peel en We Absorb.
    Een complete lijn in stomaverzorgingsproducten.

WE Medical, sterk in Europa

WE Medical begon in 2013 als distributeur voor de Benelux van medische hulpmiddelen, maar maakte al snel de switch naar fabrikant en distributeur van hulpmiddelen voor wondzorg en stomaverzorging. Twee productgroepen met als verbindende schakel de verzorging van de menselijke huid. 

Nu, amper 5 jaar later, heeft WE Medical een stevige positie verworven, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Via een netwerk van preferred partners zijn onze producten op dit moment verkrijgbaar in de Benelux, Duitsland, Denemarken, Roemenië, Italië, Portugal en Frankrijk. En daar worden steeds meer landen aan toegevoegd.

Op onze beurt zijn wij de toeleverancier van grote internationale spelers in de stoma- en wondzorg en delen wij onze kennis regelmatig op congressen en seminars van o.a. de ECET (European Council of Enterostomal Therapy).

Kwaliteitsborging: ISO 13485-2016

Als bedrijf zijn wij ISO 13485-2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan alle geldende wetten en regels voldoen voor fabrikanten van medische hulpmiddelen. Daaronder vallen ook de nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR). Verder beschikken al onze producten over de benodigde CE-markering om toegelaten en verhandeld te kunnen worden op de Europese markt.