• Drawtex┬«:
    Het eerste hydroconductieve wondverband!
    Bevordert wondbedpreparatie zonder nieuw weefsel te beschadigen.Drawtex

  • We Care, We Film,
    We Peel en We Absorb.
    Een complete lijn in stomaverzorgingsproducten.

WE MEDICAL

Specialist in hulpmiddelen en accessoires

WE Medical maakt wond- en stomazorg beter

Bij WE Medical hebben we sinds onze start in 2013 een duidelijke missie. We willen de dagelijkse praktijk van wondzorgspecialisten en stomaverpleegkundigen vereenvoudigen en verbeteren. En daarmee ook het dagelijks leven van wondpatiënten en stomadragers die van hun zorg afhankelijk zijn.

In de afgelopen jaren hebben wij een succesvolle lijn neergezet van hoogwaardige hulpmiddelen en accessoires voor wondzorg en stomaverzorging. Producten die zijn ontwikkeld vanuit de basisgedachte dat het makkelijker en kostenefficiënter kan én moet. Niet voor ons, maar voor de patiënt. Het vraagt om bewustwording en een andere mindset.

WE Medical gaat voorop in dat veranderproces en deelt haar kennis met zorgprofessionals in heel Europa. Zij staan er zo nooit alleen voor. Wij kijken met hen mee naar de behoeften van hun patiënten, denken mee over de ongemakken die zij kunnen ervaren en komen met gerichte oplossingen.

 

Lees meer over WE Medical

Direct contact opnemen

WE-Medical BV
Postbus 313
6130 AH Sitt ard (NL)

Tel: 046-2049350

email: info@wemedical.nl
bestelling: order@wemedical.nl

Bekijk onze nieuwe Drawtex film

Veel wondverpleegkundigen kennen ons wondverband Drawtex met gepatenteerde Levafiber™ technologie. Het verband heeft een actieve capillaire, hydroconductieve en elektrostatische werking bij verschillende wondtypen. Wat dit precies betekent en hoe Drawtex het genezingsproces positief beïnvloedt, ziet u in onze nieuwe film.

Bekijk de film

Distributeur worden

Wij zoeken betrouwbare partners met ervaring in de branche voor medische hulpmiddelen die distributeur willen worden voor WE Medical. Interesse?

Lees verder